Hopp til innholdet

Spillkult 2023: Morten Søbyskogen

Morten Søbyskogen fra Oslo er en dedikert turneringsspiller og flipperspill-samler og har vært en sentral skikkelse innen det norske flipperspillmiljøet siden 2014. Han har vært med på å starte flere flipperspillklubber i Oslo, i tillegg til å være IFPA country director, som er bindeleddet mellom IFPA (Internation Flipper Pinball Association) og det norske turneringsmiljøet (spillere og arrangører).
Han kommer til Spillkult i Kristansand for å fortelle om historien til flipperspill, hvordan disse teknisk fungerer og vil også snakke om å lage sitt eget flipperspill, som han holder på med. I tillegg vil det være mulig å spørre om både flipperspill, teknikker, organisering av klubber og annet som dere måtte lure på.

Presentasjonen skjer i samarbeid med Kristiansand arkade & flipperspillforening, som også kommer til å ta med flipperspillmaskin på utstilling i foajéen til Aladdin kulturhus.

Håper at du vil stikke innom for å få med deg dette lørdag 30. september!